Știrile zilei – 17 iunie 2024

1. Primăria Timișoara anunță închiderea circulației rutiere pe strada Lorena. Decizia a fost luată la solicitarea Colterm. Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara a aprobat închiderea traficului rutier pe strada amintită, în perioada 17.06-23.08, pe două tronsoane. Primul vizat este tronsonul cuprins între imobilul cu nr. 98 și intersecția cu strada Gheorghe Adam. Cel de-al doilea este tronsonul cuprins între intersecția cu strada Gheorghe Adam și imobilul cu nr.110. Închiderea circulației rutiere se va realiza în vederea executării lucrărilor de „Retehnologizare a sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană – Etapa II, LOT 1 – Rețele termice primare“. Primăria recomandă șoferilor să folosească rute alternative pe perioada desfășurării lucrărilor. 

2. Societatea Drumuri Municipale Timișoara anunță programul de reparații și lucrări de întreținere, valabil pentru ziua de 17 iunie. Este vorba despre străzile: Intrarea Vântului , Glad, Cosminului , Eugen Pop , Ion Românu, Dimitrie Stan, Cezar, Cugir, Albinelor , Calea Lugojului, Palmierilor , Protopop George Dragomir, Evlia Celebi. În caz de timp nefavorabil, lucrările de asfaltare vor fi sistate.

3. Saptamana aceasta este programata o noua operatiune de dezinsectie aeriana la Timisoara. Aceasta este cea de-a treia campanie de dezinsectie din acest sezon. Stropirile impotriva tantarilor se vor face intre 17 si 22 iunie, intre orele 6.00 si 10.00, respectiv intre 17.00 si 21.00. Se va pune accent pe zonele parcurilor, locurilor de joaca, malurilor Begai si baltilor.

4. Societatea Drumuri Municipale Timișoara anunță programul de reparații și lucrări de întreținere, valabil pentru ziua de 17 iunie. Este vorba despre străzile: Intrarea Vântului , Glad, Cosminului , Eugen Pop , Ion Românu, Dimitrie Stan, Cezar, Cugir, Albinelor , Calea Lugojului, Palmierilor , Protopop George Dragomir, Evlia Celebi. În caz de timp nefavorabil, lucrările de asfaltare vor fi sistate.