Despre noi

West City Radio a rămas singurul post 100% local din municipiul Timisoara, al cărui format este special conceput pentru satisfacerea nevoii de informații și entertainment a targetului principal: persoanele preponderent mature, activând în diverse domenii, cu venituri medii și peste medie, având o cultură generală și muzicală peste media națională (Target principal: 22-50 ani; Target extins: 18-65 ani).

Formatul West City Radio mizează pe o componentă fără termen de comparaţie în contextul concurenţial actual. Ceea ce înseamnă atât informații şi știri cu un public ţintă clar şi corect definit, cât și dezbateri şi talk-show-uri cu o puternică amprentă locală, o moderaţie riguros adaptată orizontului de aşteptare al auditoriului şi o selecţie muzicală fără compromisuri, care promovează creaţiile perene ale ultimilor 30-40 de ani şi, alături de acestea, valorile adevărate ale melosului contemporan.

Fie că sunt acasă, în trafic, în autoturismele personale, în mijloacele de transport în comun, la birou sau în supermarketurile din Timisoara, în opinia majorității timișorenilor, West City Radio rămâne unul dintre cele mai ascultate şi apreciate posturi de radio din orașul de pe Bega.

Audienţa potenţială zilnică include locuitorii Timisoarei, persoanele aflate în tranzit, dar şi ascultătorii din zonele rezidenţiale periurbane (Dumbrăvița, Giroc, Chișoda, Moșnița Nouă, Ghiroda, Utvin, Săcălaz și Remetea Mare) sau orașe precum Jimbolia, Sânnicolau Mare, Deta, Buziaș, Recaș și Lipova.