Zilele porților deschise la UPT

Universitatea Politehnica Timișoara a colaborat mereu cu elevii și școlile, organizând o serie de cursuri, concursuri și evenimente dedicate acestora. În aceeași notă se înscrie și deschiderea spațiilor UPT tuturor cadrelor didactice și elevilor interesați să le descopere, aceștia având posibilitatea vizitării oricărui laborator și a întregului campus, în perioada 27 februarie – 16 iunie, cu prilejul Zilelor Porților Deschise. Toate cele 10 facultăți ale UPT vor pune la dispoziția școlilor laboratoarele, atât pentru vizite ale elevilor, cât și pentru realizarea unor activități demonstrative, fie organizat, pe școli, fie în cadrul „Săptămânii altfel”.

Nu în ultimul rând, Biblioteca UPT va organiza tururi ghidate pentru grupurile de elevi și profesori, iar centrul interactiv de fizică Experimentarium TM și Muzeul Universității Politehnica Timișoara vor fi deschise pentru vizite din 6 martie.

Grupurile de elevi și cadre didactice însoțitoare sunt invitate să se înscrie accesând link-ul https://forms.gle/Ac1C2YwA9qziEQzY9, după care vor fi contactați de reprezentanții UPT pentru programarea vizitei.

Foto: UPT