Facultatea de Științe ale Comunicării din Universitatea Politehnica Timișoara organizează prima conferință din cadrul proiectului european Train2Validate, dedicată programelor de formare a validatorilor și facilitatorilor easy-to-read din Europa.

Conferința are ca scop diseminarea principalelor rezultate obținute în urma completării unui chestionar adresat validatorilor și facilitatorilor de materiale easy-to-read din cele cinci țări participante la proiect (Germania, Italia, România, Slovenia și Spania), precum și prezentarea tendințelor actuale în domeniul incluziunii sociale a persoanelor cu dizabilități intelectuale, de către specialiști în domeniu din Austria, Belgia, Germania, Italia și Suedia.

Programul conferinței este disponibil pe site-ul https://plenainclusionmadrid.org/train2validate/. Conferința va avea loc în data de 26 mai 2021, pe platforma Zoom. Pentru participare, se va completa formularul de înscriere disponibil aici: https://docs.google.com/forms/d/1fEwnRv_g-GoqtoexoT-cMl-9rB8RIM7Q8Qsqs00nHhI/viewform?edit_requested=true.