Liga AC (Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare a Universității Politehnica Timișoara) anunță cea de-a XII-a ediție a proiectului Liga AC LABS (Laboratoare Aplicate în Beneficiul Studenților), care se va derula în perioada 20 februarie-4 iunie 2021, online.

În cadrul proiectului, studenții au ocazia de a-și testa și îmbunătăți cunoștințele dobândite în cadrul facultății. Totodată, aceștia au ocazia de a experimenta emoțiile unui interviu tehnic online și de a face cunoștință cu cerințele și tehnologiile folosite în producție. Companiile de IT&C din Timișoara vor susține testări și laboratoare de-a lungul semestrului al doilea din acest an universitar.

Ediția din acest an aduce 19 companii partenere, peste 25 de laboratoare și mai mult de 300 de locuri disponibile, unde se pot înscrie studenții din Timișoara care sunt pasionați de IT. Deschiderea proiectului (prezentarea laboratoarelor) va avea loc în data de 22 februarie 2021, dela ora 14:00, pe platforma socială Discord, dar și pe paginile de Facebook și YouTube ale proiectului.