Un nou curs pe UniCampus

În aceste zile, Universitatea Politehnica Timișoara a lansat un nou curs online, liber, deschis, gratuit pe platforma online de învățare virtuală UniCampus: cursul de Comerț mobil – m-commerce.

UniCampus este o inițiativă a Centrului de ID/IFR și eLearning al UPT care are ca scop dezvoltarea primului Massive Open Online Courses universitar din România: o platformă virtuală online pentru cursuri în regim liber, gratuit, deschis, pentru toată lumea. Viziunea UniCampus este de întărire recunoașterii universităților românești, a puterii de susținere și penetrare în viața economică, socială și educațională din România a educației de calitate, prin promovarea accesului liber la cunoaștere.

Cursul de m-commerce se adresează tuturor celor care doresc să dezvolte activități de comerț electronic, companiilor interesate de activități pe dispozitive mobile cum ar fi telefoanele inteligente sau tabletele. Cursul furnizează informații complete din zonele economic, juridic și tehnic, necesare pentru adoptarea cu succes a paradigmei m-commerce. Comerțul de pe dispozitive mobile, pe scurt m-commerce, reprezintă cumpărarea și vânzarea de bunuri și servicii prin intermediul dispozitivelor wireless de buzunar, precum telefoanele mobile și tabletele.

Cursul Comerț Mobil – M-commerce este planificat să dureze cinci săptămâni în mediul online, cu suport tutorial oferit de Unversitatea Politehnica Timișoara, cu materiale video, informații, studii de caz, exemple și teste.