Timotion VII, cel mai mare eveniment caritabil de alergare din vestul țării își propune anul acesta să facă un pas mic spre normalitate, organizând în perioada 5-6 iunie 2021, în Timișoara, șase curse la care vă puteți înscrie până în data de 16 mai. În cadrul acestor curse, Campionii și Alergătorii își vor susține cauzele în care cred cel mai mult, 11 la număr anul acesta. Lor li se poate alătura oricine dorește să sprijine aceste proiecte prin donații.

“Timotion va fi și anul acesta o ediție precaută, menită să asigure siguranța participanților în actualele condiții. Vom adapta Timotion după regulile în vigoare la data evenimentului. Ne propunem să facem un mic pas spre normalitate și vom organiza 6 curse, 3 necronometrate și 3 cronometrate, pentru toate nivelurile de pregătire, la care alergătorii se pot înscrie până la data de 16 mai”, a spus Alexandru Lorinți, coordonator Timotion VII.

TIMOTION este cel mai mare eveniment de alergare și strângere de fonduri din zona de vest a țării, organizat de Fundația Comunitară Timișoara și Asociația Alergotura. El urmărește să inspire comunitatea să se implice în proiectele sale și să adopte un stil de viață sănătos, în care alergarea este o opțiune.