Teatrul Maghiar menţine abonamentele pentru spectatorii fideli

Preţurile pentru abonamentele Kult Card, destinate celor mai fideli spectatori ai Teatrului Maghiar de Stat “Csiky Gergely” Timişoara rămân la fel în această stagiune. Un abonament Kult Card va costa în continuare 150 de lei pentru toată stagiunea (100 lei cu reducere pentru elevi, studenţi, pensionari) şi va include o invitaţie la fiecare premieră, 50% reducere la biletele pentru Festivalul Euroregional Timişoara TESZT, 50% reducere la toate spectacolele din stagiune, 50% reducere la  spectacolele invitate, invitaţie la spectacolul de gală pentru aniversarea a 65 de ani de existenţă a Teatrului Maghiar de Stat, dreptul de a vota cei mai buni actori ai stagiunii şi participarea la petrecerea de închidere a stagiunii.

Prima premieră la care posesorii de kultcard au prioritate va fi “Wiener Waltzer”, text de Görgey Gábor, regia Szász Enikő, programată în data de 21 septembrie în Sala Studio.  Această comedie neagră analizează problema moralităţii şi a sincerităţii faţă de noi înşine, pornind de la cazul unei crime petrecute în trenul numit Wiener Waltzer, transmit reprezentanții instituției de cultură.

“Reamintim publicului nevorbitor de limba maghiară că toate spectacolele sunt traduse în limba română, fie la cască, fie cu supratitrare, făcând astfel accesibilă tuturor timişorenilor diversitatea de expresie culturală a orașului”, transmit cei de la Teatrul Maghiar.