Tarom introduce noi zboruri din Timișoara

Compania Tarom anunţă că va introduce, de la 1 iulie 2018, mai multe zboruri internaţionale directe din Timişoara, Cluj, Sibiu şi Constanţa, ca urmare a extinderii flotei. Astfel, operatorul naţional aerian va introduce următoarele zboruri directe: Timişoara-Paris, Timişoara-Stuttgart, Cluj-Paris, Sibiu-Stuttgart, Timişoara-Chişinău şi Constanţa-Chişinău, notează adevarul.ro.

Tarom a anunţat săptămâna trecută că două aeronave noi vor intra, în perioada următoare, în flota companiei. Cele două noi avioane sunt de tip Boeing 737-800 NG şi ele urmează să vină de la Malaysia Airlines. Una dintre aeronave are 5 ani vechime, iar cealaltă 4,5 ani. Aeronavele vor fi operate din iunie.

Acestea au fost achiziţionate în leasing operaţional de la compania Boeing, pentru o perioadă de şapte ani, în baza evaluării ofertelor primite din piaţă cu respectarea regulamentului privind încheierea contractelor de achiziţie/mixte de aeronave, aprobat prin decizia directorului general Tarom.

Aeronavele noi pot transporta până la 160 de pasageri pe o distanţă maximă de 2.300 de mile nautice (4.259,6 km), mai menționează sursa citată.

Foto: realitatea.net