Se lucrează la drumul spre satul rotund din județul Timiș

Consiliul Județean Timiș are în execuție reabilitarea drumului județean 691A Mașloc – Remetea Mică – Charlottenburg, în lungime de 7,7 km.

“Lucrările spre Charlottenburg sunt în plină desfășurare și se apropie de finalizare. Stadiul fizic al investiției este de peste 90%, iar constructorul are termen până la sfârșitul lunii iunie să termine lucrarea. La acest moment, sunt în curs de amenajare rigolele de scurgere a apei pluviale, sistemele de siguranță rutieră și trecerea la nivel de cale ferată Timișoara – Radna. Acest drum este extrem de important pentru dezvoltarea turistică a zonei, deoarece Charlottenburg reprezintă unul dintre cele mai interesante obiective turistice din județul Timiș”, a declarat președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Valoarea totală a lucrărilor de reabilitare a drumului județean 691A Mașloc – Remetea Mică – Charlottenburg, în lungime de 7,7 km, este de 4.834.160 lei, fonduri asigurate din bugetul propriu al Consiliului Județean Timiș, mai transmite CJT.

Sursa foto: CJT