Restricții de circulație pe Bd. Liviu Rebreanu din Timișoara

Pentru creșterea siguranței circulației rutiere și fluidizarea acesteia, din 14 aprilie 2018, se introduc următoarele restricții pe bd. Liviu Rebreanu, pe tronsonul cuprins între Calea Șagului și Calea Martirilor:

1.Sensul de deplasare Calea Șagului – Calea Martirilor:

-se interzice virajul la stânga de pe bd. Liviu Rebreanu înspre str. Hebe;

-se interzice virajul la stânga de pe bd. Liviu Rebreanu înspre str. Cosminului.

Pe acest sens de deplasare, relațiile de stânga se vor putea efectua la intersecția bd. Liviu Rebreanu cu str. Brâncovreanu, respectiv cu str. Drubeta.

2.Sensul de deplasare Calea Martirilor – Calea Șagului:

-se interzice  virajul la stânga la intersecția bd. Liviu Rebreanu cu str. Salcâmilor. Relația de stânga interzisă se poate realiza prin viraj la dreapta pe str. Cosminului, str. Eneas, str.Salcâmilor.

-se interzice virajul la stânga la intersecția bd. Liviu Rebreanu cu str. Ulpia Traiana. Relația de stânga interzisă se poate realiza prin viraj la dreapta pe str. Drubeta, str. Eneas, str, Ulpia Traiana.

-se interzice virajul la stânga la intersecția bd. Liviu Rebreanu cu str. Gh. Ranetti. Relația de stânga interzisă se poate realiza prin viraj la dreapta pe str. Hebe, str. Eneas, str. Gh. Ranetti, transmite Direcția Edilitară din cadrul Primăriei Timișoara.