Provocări ale dreptului în secolul XXI – Concurs pentru liceeni

Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara (UVT) organizează, în perioada 13-14 decembrie 2018, faza finală a celei de-a doua ediții a Concursului „Argument” de dezbateri pentru liceeni – Provocări ale dreptului în secolul XXI. Competiția se adresează elevilor de liceu care doresc să-și dezvolte abilitățile de argumentare, dezbatere și vorbire în public, într-un format organizat potrivit regulilor generale ale concursurilor de pledoarii.

Această ediție a concursului a atras 25 de echipe de liceeni din patru județe. Cele mai bune patru echipe din concurs se vor confrunta în rundele semifinale și finale, vineri, 14 decembrie 2018, începând cu ora 10, la Curtea de Apel din Timișoara, se arată într-un comunicat al UVT.

Câștigătorii concursului au posibilitatea de a fi admiși pe locuri finanțate de la bugetul de stat la Facultatea de Drept din Timișoara, fără a susține examenul de admitere. Facultatea acordă, de asemenea, o serie de premii pentru cele mai bune echipe și cei mai buni pledanți.

Sursa foto: uvt.ro