Proiect al studenților-arhitecți de la UPT

Specializarea Mobilier și Amenajări Interioare, din cadrul Facultății de Arhitectură și Urbanism a Universității Politehnica Timișoara a realizat miercuri, 11 iulie 2018, de la ora 15:00, în Sala Multifuncționala a Bibliotecii UPT, o expoziție de proiecte inedită.

Studenții anului I de la masterul „Tendințe, materiale și tehnologii noi în arhitectura de interior” au prezentat proiectul intitulat „Amenajare restaurant Flocons de Sel”. Astfel, prin proiectele realizate, aceștia propun câteva posibile variante ale unui restaurant, aflat la cele mai înalte standarde ale luxului, situat în Alpii Elvețieni.

La baza soluțiilor de proiectare propuse stă conceptul unei case de mode celebre: Missoni. Proiectele au fost realizate de masteranzii Facultății de Arhitectură și Urbanism în detaliu, incluzând barul, zona de lounge, hol-acces, recepție, garderobe, toalete sau spații de depozitare.

Expoziția cuprinde 17 lucrări realizate de 17 studenți. Cadre didactice coordonatoare sunt arh. dr. ing. Mihai Muțiu și arh. dr. Cristina-Maria Povian. Expoziția va fi deschisă până la jumătatea lunii septembrie.

Foto: UPT