Primăria Timișoara va organiza o dezbatere publică despre o documentaţie de urbanism

Primăria Municipiului Timişoara va organiza în 22 octombrie 2020, de ora 12, o dezbatere publică despre o documentaţie de urbanism. Având în vedere contextul actual generat de pandemie, întâlnirea cu proiectantul şi cu reprezentanţii Primariei se va desfăşura pe o platformă online, timp de 45 minute, în cadrul căreia pot fi adresate întrebări cu privire la documentaţia în dezbatere.

Cetăţenii care doresc să participe la întâlnirea cu proiectantul, desfășurată prin platforma online, vor anunţa intenţia de participare la aceasta, până cel târziu la ora 12 din ziua premergătoare datei de desfășurare a acesteia, prin e-mail la dezvoltareurbana@primariatm.ro – unde vor preciza: numele, număr de telefon, adresa de e-mail pentru trimiterea invitaţiei online, prin care vor accesa întâlnirea de pe platforma online.

Dezbaterea publică va fi organizată în urma solicitării a 38 cetăţeni care au semnat un tabel, aceştia fiind reprezentaţi de către doamna Szilaghi Aida şi domnul Szilaghi Sorin, solicitarea fiind înregistrată la Direcţia Generală de Urbanism din cadrul Primăriei Municipiului Timişoara cu nr. UR2020-011174/25.09.2020. Va fi supus discuţiei următorul material: plan Urbanistic Zonal – „Zonă locuire colectivă şi funcţiuni complementare”. Amplasament: str. Mareşal Constantin Prezan nr. 94-100, Timișoara. Beneficiar: SC TIM CICLOP SRL. Proiectant: SC URBAN CONTROL TM SRL.

Materialele pot fi vizualizate pe site-ul www.primariatm.ro, la rubrica „Planuri urbanistice supuse dezbaterilor publice”.