OSUT organizează West Summer University 2019

Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT) vă prezintă West Summer University (WSU) 2019, proiect marca OSUT, în parteneriat cu Universitatea de Vest din Timișoara (UVT). Proiectul le oferă celor peste 300 de participanți din țară și din Republica Moldova, elevi ai clasei a XI-a, experiența a două săptămâni de studenție. Aceștia vor avea ocazia să studieze la una dintre cele 11 facultăți din cadrul Universității de Vest din Timișoara.

Obiectivele proiectului sunt diminuarea ratei abandonului școlar și informarea elevilor indeciși în privința facultății ce doresc să o urmeze, prin facilitarea informațiilor în legătură cu programa facultăților din cadrul UVT și prezentarea mediului universitar pe durata a două săptămâni.

Peste 300 de participanți vor simula, timp de două săptămâni, viața de student, prin participarea la cursuri, seminare și laboratoare reprezentative anului I din cadrul facultății alese în formularul de înscriere. Pe lângă acestea, WSU vă pregătește și o serie de activități informale, diverse jocuri de cunoaștere, activități sociale, workshop-uri, un tur al orașului și o deplasare în stațiunea Straja din județul Hunedoara după terminarea celor două săptămâni ale proiectului propriu-zis.

Formularul de înscriere îl găsiți aici: http://wsu.ro/, iar noutățile vor fi postate pe pagina de Facebook WestSummerUniversity sau pe Instagram westsummeruniversity.

Foto: OSUT