O nouă tură ciclistă bănăţeană

“Verde pentru Biciclete” organizează sâmbătă, 16 septembrie 2017, cea de-a șasea și, totodată, ultima tură ciclistă bănăţeană din acest an.

“Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este stația de autobuz de la AEM, ora 09:00. Îi invităm pe bicicliștii iubitori de ture să ne însoţească de la ora 09:30 pe traseul: AEM – Urseni – Lunca Timișului – Șag – Sânmihaiul Român – La Livada – Timișoara. Lungimea traseului este de aproximativ 50 km, durata de parcurgere fiind de aproximativ 5 ore. În timpul turei, vom face popasuri de regrupare, precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz. Va fi o tură cu grad de dificultate mediu. Recomandăm participarea bicicliștilor cu antrenament, experiență și cu o stare de sănătate bună”, transmit reprezentanții VpB.

Este un traseu accesibil doar bicicletelor de tip mountainbike, corespunzător echipate şi recomandăm purtarea căştii de protectie şi a vestei reflectorizante. Rugăm participanții să aibă la purtător obligatoriu camere de bicicletă de schimb, pălării/șepci, protecție solară, mâncare și apă, mai spun cei de la VpB.