Lucrări și restricții pe șoselele din vestul țării

Atenție! Se circulă cu restricții în perioada aceasta pe șoselele din regiune!

Antreprenorul contractat pentru lucrări de reparații la partea carosabilă pe două drumuri naționale din județul Timiș are echipe în ambele zone unde sunt necesare intervenții. Este vorba despre DN 68A, între Coșava și Coșevița, și pe DN 59A, la Săcălaz.

Un alt drum național din Timiș pe care continuă lucrările este DN 6, între Cenad și punctul de frontieră, unde se va lucra și sâmbătă (15 septembrie).

Circulația autovehiculelor se va desfășura cu restricții și pe autostrada A1, între nodurile rutiere Remetea Mare și Giarmata, în județul Timiș. Până mâine (vineri, 14 septembrie), pe acest tronson, se execută lucrări de marcaje rutiere. Din acest motiv, pe sectoarele unde se află echipele societății contractate pentru această activitate se va circula cu devieri pe o singură bandă. Marcajele se aplică până la ora 18:00, pe ambele sensuri ale autostrăzii.

”Recomandăm conducătorilor auto să reducă viteza în zona lucrărilor şi să respecte indicaţiile semnalizărilor rutiere montate temporar la faţa locului”, transmit reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara.