Înscrieri pentru Festivalul “Timfloralis”

Primăria Timişoara, prin Casa de Cultură, organizează, în perioada 19 – 21 aprilie 2019, Festivalul  “Timfloralis”. Timp de trei zile, organizatorii vor aduce împreună designeri, arhitecţi, peisagişti, florişti internaţionali, ecologişti, studenţi, elevi, şcoli, universităţi, artişti, firme şi comercianţi al căror scop va fi de a evidenţia frumuseţea naturii, respectiv a florilor în contextul urban cu tematica “Floral happiness”.

Proiectul mai cuprinde, în afară de expoziţiile florale şi de aranjamente, workshop-uri atât pentru publicul larg, cât şi pentru florişti profesionişti, o paradă a modei cu accesorii florale, spectacole inedite de muzică şi dans, evenimente cu şi pentru copii. În 2019, Timfloralis se va desfăşura în toate cele trei pieţe centrale ale Timişoarei – Piaţa Victoriei, Piaţa Libertăţii şi Piaţa Unirii, transmit reprezentanții Primăriei.

Designerii florişti interesaţi de participarea la festival trebuie să trimită o propunere de proiect (scurtă descriere, amplasament dezirabil, un buget necesar, reprezentare grafică aproximativă şi număr de contact) la adresa de mail : boe@primariatm.ro, până la data de 31 ianuarie 2019.