Înscriere online pentru admiterea 2020 la Universitatea Politehnica Timișoara

Înscrierea la concursul de admitere pentru anul universitar 2020-2021, la Universitatea Politehnica Timișoara, se realizează online, folosind aplicația dedicată Enroll (https://admitere.upt.ro/).

Aplicația funcționează din orice browser de internet. Candidații se pot înscrie la admitere fie de acasă, fie utilizând infrastructura universității pusă la dispoziția acestora atât la nivelul facultăților organizatoare ale secțiunilor de concurs, cât și în centrele județene de admitere, transmit reprezentanții UPT.

De asemenea, UPT a elaborat și publicat, atât în aplicația Enroll, cât și pe site-ul propriu, în secțiunea dedicată admiterii, instrucțiuni privind înscrierea online. Astfel, pe platforma Enroll se creează un cont de candidat. Adresa de e-mail declarată trebuie să fie validă și să aparțină candidatului, deoarece va fi adresa prin intermediul căreia se va discuta cu comisia de înscriere pe întreaga perioadă de derulare a procesului de admitere. După activarea contului, se poate începe constituirea dosarului de înscriere.

În urma completării datelor personale și a opțiunilor de înscriere se generează fișa de înscriere. Aceasta poate fi modificată, tipărită sau ștearsă. Un candidat se poate înscrie la mai multe secțiuni, pentru fiecare dintre acestea urmând să se genereze câte o fișă de înscriere.