Începe cea de-a doua ediție a festivalului Electroruga de Buzad

Vineri, 30 august 2019, este prima zi a festivalului Electroruga de Buzad. Participanții vor avea parte de multă relaxare, de muzică bună, de activități captivante și, nu în ultimul rând, de evadare din urban, spun organizatorii.

Timp de trei zile, vor urca pe scenă artiști de renume național și internațional. Printre cei care vor aduce voia bună la Buzad se numără: Black Sun Empire, Technimatic, Antwerp Gipsy Ska Orkestra, Cred că sunt Extraterestru, Silent Strike, Sofa Surfers și mulți alții.

Pe lângă muzică, cei prezenți se vor putea bucura de atelier de graffiti, atelier de metode alternative de fotografiere, Animation Worksheep, platforma celor de la festivalul Festivalului Internaţional de Film de Animaţie „Anim’est”, atelier de djembe și instrumente creative, yoga, drumeții, To the stars astronomy și multe altele.

Organizatorii pun la dispoziție participanților și un autobuz care va porni din Timișoara și va circula în fiecare zi a festivalului. Acesta va pleca de la de la Punctele cardinale (din Timișoara), are 50 de locuri și este gratuit pentru toți cei care dețin abonament sau bilet de o zi.

Foto: PRbeta Agency