Gala Excelenței Bănățene, la o nouă ediție

Consiliul pentru Excelența Timișoarei este entitatea formată în jurul Academiei Române, filiala Timișoara, Universitatea de Vest, Universitatea Politehnica , Universitatea de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș” si Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului ”Regele Mihai I al României” , care din anul 2014 a inițiat, alături de Marea Lojă Națională din România, Gala Excelenței Bănățene, eveniment în cadrul căruia sunt onorate personalități de seamă din domenii precum: știință, artă și cultură, sport, angajament social.

Gala Excelenței Bănățene din acest an se află la cea de-a V-a ediție și va fi organizată în data de 15 decembrie 2018, de la ora 19, în sala mare a Teatrului Național din Timișoara. Și în acest an, 50 de experți din comisiile de specialitate au jurizat candidaturi pentru cele 10 premii ce urmează să fie acordate.

Excelența este premiată la Timișoara, iar acest lucru nu ar fi fost posibil fără implicarea instituțiilor de învățământ superior din Timișoara și a companiilor și organizațiilor partenere ale acestui eveniment (Ambasadori ai Excelenței), transmit reprezentanții Consiliului într-un comunicat.