Festivalul Artelor Timișorene – apel de participare

Primăria Timișoara pregătește o nouă ediție a Festivalului Artelor Timișorene, între 3 și 9 iunie, în Piețele Libertății, Sfântul Gheorghe și Unirii. În această perioadă se caută artiști locali, amatori sau profesioniști, dornici să participe.

„Festivalul Artelor Timișorene dorește să încurajeze artiștii locali, profesioniști sau amatori, studenții, elevii, toți timișorenii creativi și pasionați de cele șapte arte să se exprime în spațiul public”, anunță Biroul Organizare Evenimente al primăriei.

Propunerile de proiecte în domenii precum pictură, grafică, sculptură, ceramică, arte textile, design, fotografie, arhitectură, teatru, film, muzică sau dans pot fi trimise până în 15 aprilie, pe adresa de e-mail boe@primariatm.ro, iar informații se pot obține la numărul de telefon 0256.408.419.

Propunerile trebuie să conțină: tipul evenimentului propus, o scurtă descriere a acțiunii, numele artistului sau al solicitantului, denumirea organizației – dacă este cazul, titlul sau denumirea evenimentului, bugetul estimat, locația propusă, prezentarea autorului sau a organizației, necesarul tehnic, alte informații relevante, precum și datele de contact ale firmei sau organizației ori de la PFA.