Elevii trebuie să-și actualizeze cardurile S.T.P.T.

Primăria acordă gratuitate pe mijloacele de transport în comun ale Societăţii de Transport Public Timişoara unor categorii de oameni. Una dintre categorii este cea a elevilor care învaţă pe teritoriul Timişoarei. Gratuitatea se acordă tuturor elevilor pe baza cardului emis de S.T.P.T., în baza BI/CI şi carnetului de elev vizat la zi, la toate punctele de vânzare S.T.P.T. Facilitatea se acordă elevilor până la 19 ani, indiferent de forma de şcolarizare, inclusiv în vacanţe.

Anual, abonamentele elevilor trebuie reîncărcate cu titlul valabil pe anul în curs, la oricare dintre cele 18 puncte de vânzare ale S.T.P.T.

“Facem un apel pe această cale către toţi elevii care folosesc mijloacele de transport în comun să se prezinte la oricare dintre cele 18 puncte de vânzare pentru reîncărcarea abonamentului cu titlul valabil pentru anul 2020. Menţionăm că toţi elevii care beneficiază de această gratuitate pot circula pe mijloacele de transport în comun doar pe baza cardului actualizat emis de S.T.P.T. Programul celor 18 puncte de vânzare este în intervalul orar 06:00 – 21:00, în fiecare zi, de luni până sâmbătă, iar duminica au programul de la ora 08:00 până la ora 16:00”, transmit, într-un comunicat, reprezentanții S.T.P.T.