Începând de luni, 20 iunie 2022, Direcția Fiscală a Municipiului Timișoara va funcționa într-o clădire nouă pe str. Aristide Demetriade nr. 1(în Iulius Town). Pentru a putea fi realizată mutarea în noul sediul, vineri, în 17.06.2022, Direcția Fiscală a Municipiului Timișoara își va desfășura activitatea cu publicul până la ora 12:00, transmit reprezentanții PMT într-un comunicat de presă.

Noua construcție cu un etaj este înscrisă în CF nr.415402, în proprietatea municipiului Timișoara, iar consiliul local a acordat Direcției Fiscale dreptul de administrare pentru clădirea realizată pentru servicii publice în ansamblul Iulius Mall. Construcția a fost realizată de dezvoltator și cedată gratuit primăriei, în baza unei condiții, stabilită prin hotărârea consiliului local de aprobare a Planului Urbansitic Zonal (art. 5 din Hotărârea Consiliului Local 293/25.06.2015).

Accesul către noul sediu se face din mall, iar pentru a facilita identificarea clădirii, vor fi montate indicatoare. Timișorenii pot folosi sistemul online pentru plata impozitelor și taxele sau depunerea unor declarații/documente.