Dezvoltarea platformei digitale de date culturale Timișoara 2021

Universitatea Politehnica și Asociația Timișoara Capitală Culturală 2021 au început dezvoltarea unei platforme digitale unice de colectare, furnizare și arhivare a datelor culturale care își propune să reunească datele culturale realizate în cadrul proiectelor din programul Timișoara 2021. Proiectul face parte din dosarul de candidatură cu care orașul nostru a câștigat titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021.

Acțiunea Dezvoltarea inițială a platformei digitale a datelor culturale Timișora 2021 se regăsește în Programul cultural, Teritoriul Oameni, Stația Reflecții din Dosarul de candidatură cu care orașul a câștigat titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021.

Platforma digitală va reuni informații despre toate proiectele culturale ce se vor desfășura ca parte a Programului Cultural al Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii și va permite tuturor operatorilor culturali parteneri să publice informații referitoare la activitatea și proiectele care contribuie la Programul Cultural.