Primăria Timişoara va organiza miercuri, 08 septembrie 2021, de la ora 17, dezbaterea publică despre proiectul de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2022.

Dezbaterea se va desfășura în Sala de Consiliu a primăriei  și prin platforma online ZOOM. Pentru transmiterea propunerilor, sugestiilor sau opiniilor cu privire la proiectul de hotărâre supus dezbaterii, cetățenii interesați se pot adresa în scris Direcţiei Secretariat General –   Serviciul Administraţie Locală sau în format electronic până în 06 septembrie, ora 12:00. Persoanele care doresc să participe online la dezbatere, vor anunța până cel târziu în data de 06 septembrie, ora 15,  intenția de participare și totodată vor transmite prin e-mail opiniile pe care urmează să le pună în discuție.

Participanții la dezbatere care se înscriu la cuvânt își vor susține punctele de vedere doar pe marginea proiectului de hotărâre. Durata limită de exprimare a punctelor este de 3 minute pentru fiecare participant. Proiectul poate fi văzut pe site-ul primariatm.ro.