Cursuri gratuite de pregătire la UPT

Facultatea de Arhitectură și Urbanism a Universității Politehnica Timișoara vine și în acest an în sprijinul elevilor de liceu din clasele terminale care își doresc să urmeze această facultate grea, dar în același timp frumoasă. Facultatea organizează cursuri gratuite de pregătire pentru cei care vor susține examenul de admitere la cele două specializări: Arhitectură și Mobilier și amenajări interioare.

Cursurile se desfășoară în zilele de sâmbătă, de la ora 10:00, din două în două săptămâni, prima ședință fiind programată în data de 19 octombrie, la sediul facultății. În continuare, cursurile gratuite de pregătire, pentru primul semestru, au fost stabilite în 2 noiembrie, 16 noiembrie, 30 noiembrie, 14 decembrie 2019 şi 18 ianuarie 2020.

Cadre didactice pasionate și cu experiență vor asigura elevilor interesați o pregătire completă prin prezentarea programei de examen, aprofundarea noţiunilor complexe şi organizarea simulărilor în condiţii identice cu cele de la admitere.

Elevii care vor să participe la cursurile de pregătire trebuie să aibă la ei coli albe (50×70), teu, echere, creioane grafice, creioane colorate, bandă adezivă și coli A4.