Cursele charter cu decolare de la Timişoara, confirmate pentru vara acestui an

Destinaţiile de vacanţă, transmise până în momentul de faţă de către operatorii din turism şi companiile aeriene, spre care se vor efectua zboruri din Timişoara sunt următoarele: Creta (Heraklion), Rhodos, Zakynthos şi Antalya, plus o nouă destinaţie, Bodrum, Turcia. Astfel, la sfârşitul lunii mai, vor opera cursele spre Antalya, în ziua de luni, urmând ca, până la finalul sezonului estival, numărul zborurilor spre această destinaţie să aibă o frecvenţă şase curse pe săptămână.

Zborurile spre Zakynthos vor fi reluate din data de 13 iunie, în fiecare zi de luni a săptămânii. Spre Creta vor zbura, săptămânal, două curse, marţi şi miercuri, începând cu 15 iunie. Spre Rhodos, cursele charter vor începe în 17 iunie, în fiecare vineri. Din acest an, a fost introdusă şi o destinaţie nouă – Bordum.

Cursele vor începe din data de 16 iunie şi vor fi operate joia. În continuare, agenţiile de turism oferă şi vacanţe cu destinaţia Mallorca şi Costa Brava, cu zbor pe ruta Timişoara – Barcelona, utilizând zborurile de linie ale companiei aeriene Wizzair în zilele de miercuri şi duminică.