Conferința Upgrade My City, ediția III-a

Vineri, 9 noiembrie, se deschide a treia ediție Upgrade My City, programul care își propune să susțină elaborarea unei viziuni de dezvoltare a Timișoarei care să implice comunitatea. Conferința ”Upgrade My City III” are loc la Consiliul Județean Timiș, în Sala Multifuncțională, între orele 09.30 – 18.00.
Ediția actuală începe cu o conferință în cadrul căreia prezentările se vor concentra pe două teme importante pentru Timișoara: Cum măsurăm orașul pentru a putea planifica și evalua evoluția? și Cum putem crea ecosisteme din care să facă parte echipe din domenii diferite astfel încât activitatea acestora să aibă impact pe termen lung?
La această conferință vor participa 16 invitați, specialiști din comunitate, care au acceptat să își ofere experiența profesională pentru a susține dezvoltarea de proiecte pentru oraș.  Cei 16 invitați sunt prezentați pe platforma www.upgrademycity.ro: https://goo.gl/odyyAE, unde pot fi parcurse și cele 10 proiecte: https://goo.gl/zryHLS.
La eveniment pot participa toți cei interesați de acest program și vor să se implice în dezvoltarea de proiecte pentru oraș.
  • Upgrade My City este un program inițiat în 2016 de Asociația Smart City și Ordinul Arhitecților din România filiala Timiș. Până la a treia ediție, a devenit un program de sine stătător care se dezvoltă de la un an la altul, având în permanent cel puțin 20 de parteneri din comunitate. Își propune să identifice și să susțină pentru implementare proiecte și programe/subprograme care pe termen mediu și lung să crească nivelul calității vieții în Timișoara. Activitatea programului poate fi urmărită pe pagina web www.upgrademycity.ro și pe pagina de facebook Upgrade My City.