Atenție, șoferi! Circulația rutieră va fi restricționată temporar pe un tronson de pe bulevardul Liviu Rebreanu. Va fi oprit traficul și pe străzile Verde și Martir Gabriela Tako.

Potrivit Primăriei Timișoara, se închide traficul rutier pe bulevardul Liviu Rebreanu, pe tronsonul de la intersecția cu str. Arieș până la Piața Gheorghe Domășnean, în perioada 11 – 14 august, între orele 0.00 și 4.00. Măsura se impune pentru realizarea mai multor teste în vederea omologării noului tramvai turcesc, conform Programului de teste și încercări avizat de AFER. La intervale de maximum 30 de minute, circulația rutieră va fi deschisă, pentru trecerea autovehiculelor aflate în trafic.

De asemenea, se închide circulația rutieră pe strada Verde, pe tronsonul cuprins între str. Martir Gabriela Tako și str. Silistra, în perioada 16 – 31 august. Sistarea este necesară în vederea executării lucrărilor de retehnologizare a sistemului centralizat de termoficare și în vederea conformării la normele de protecția mediului.

Pe lângă strada Verde, tot în perioada 16 – 31 august, se va închide traficul rutier și pe str. Martir Gabriela Tako, pe tronsonul cuprins între str. Verde și str. Martir Alexandru Grama.