Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara informează că, din 10 mai 2021, se restricționează circulaţia vehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, cu excepția transportului de persoane si animale vii,  pe sectorul DN 68A (E673), Margina – Holdea.

Măsura va fi valabilă până în data de 10 iulie 2021 și a fost luată pentru continuarea lucrărilor de reparații la drumul menționat. Lucrările care vor demara din 10 mai sunt executate, în continuare, de Axela Construcții și în regie proprie de secțiile specializate ale D.R.D.P. Timișoara și constau în refacerea integrală a structurii rutiere pe sectorul de 5 km dintre Coșava – Coșevița, așternerea de covoare asfaltice pe sectorul Coșevița – Holdea, precum și alte reparații pe sectoare unde au apărut degradări. Odată cu instituirea restricțiilor de tonaj și devierea traficului greu, lucrările se vor executa pe tot parcursul zilei, iar zonele aflate în șantier vor fi semnalizate cu semafoare și pe parcursul nopții, circulația desfășurându-se alternativ, pe o bandă.

Fiind un drum în lucru, pentru autoturisme și vehicule de până la 7,5 tone, se mențin restricțiile de viteză, la 30 km/h. Pentru traficul vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, cu excepția transportului de persoane si animale vii, este obligatorie ocolirea. Pe direcția Nădlac – București, rutele de ocolire sunt: A1 Nod Balinț – A6 Lugoj – DN 6 Lugoj – DN 6 Caransebeș – DN 68 Caransebeș – DN 68 Hațeg – DN 66 Hațeg – DN 66 Simeria – A1 Simeria sau  A1 Nădlac – A1 Arad – A11 Arad – DN 7 Arad – DN 7 Ilia – A1 Ilia. Pe direcția București – Nădlac, varianta de ocolire este A1 Ilia – DN 7 Ilia – DN 7 Arad – A11 Arad – A1 Arad – A1 Nădlac.