Caravana Lions Timişoara Bastion va oferi cadouri copiilor fără posibilități materiale

Caravana de Crăciun a Clubului Lions Timișoara Bastion este de patru ani unul dintre singurele momente în care mai mulți copii defavorizați din județul Timiș pot să zâmbească. “Anul acesta vom parcurge 500 de km pentru a aduce bucurie în sufletele a 70 de copii din 25 de familii fără posibilități materiale. Fiecare dintre acești micuți va primi un sac plin cu cadouri: rechizite, hăinuțe, obiecte de igienă, sucuri, jucării și multe dulciuri. În plus, pentru fiecare familie vom pregăti pachete cu alimente și produse de primă necesitate”, transmit reprezentanții Lions Timișoara Bastion.

Scopul caravanei, aflată la a 4-a ediție, este de a ajunge acolo unde este cea mai mare nevoie, la copii din județul Timiș aflați în situații limită. Caravana este organizată în colaborare cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș, iar toți copiii și familiile acestora sunt sub atenția acestei instituții.

Mulți dintre acești copii abandonează școala pentru că nu au rechizite și haine adecvate sezonului rece. Unul dintre obiectivele caravanei este de a preîntampina abandonul școlar din aceste cauze.

Prin contribuția membrilor clubului și a celor care au sprijinit proiectul nostru, am reușit an de an să aducem în case și suflete spiritul Crăciunului și certitudinea că de sărbători aceşti copii şi familiile lor nu au fost uitați, mai spun cei de la Lions Timișoara Bastion.