BEGA MUSIC FESTIVAL – ediția I

Primăria Timișoara inițiază în acest an un concurs de interpretare vocală și de creație sub numele  BEGA MUSIC FESTIVAL. Scopul este acela de a identifica și  de a susține tinerii interpreți ai Timișoarei, cât și de a încuraja compozitorii timișoreni.

Înscrierile au început deja. Cei interesați se pot înscrie până la 20 mai la două secțiuni.

Sistemul de înscriere este următorul:

  1. Soliștii vocali concurenți trimit fișa de înscriere la adresa de e-mail boe@primariatm.ro. Preslecțialor are loc în data de 25 mai, ora 10.00, la Sala Capitol. Concurenții prezintă la preselectie 2 piese, iar în finală una din cele două.
  2. Compozițiile se depun la registratură Primăriei – camera 12, primind număr de înregistrare, pe plic specificându- se doar un motto. Piesa va fi pe CD sau stick, comisia neavând posibilitatea să cunoască numele autorului piesei. După validare pentru finală, se vor afișa piesele câștigătoare pe pagina de facebook ”Evenimente Primăria Timișoara”.

Concursul propriu-zis se va desfășura vineri, 7 iunie, în cadrul Festivalului Artelor Timișorene, pe scena din Piața Victoriei, iar premierea câștigătorilor va avea loc în 9 iunie.

Premiile constau în sume de bani, după cum urmează:

Secțiunea interpretare vocală: Premiul I – 2000 lei; Premiul al II- lea – 1500 lei; Premiul al III-lea – 1000 lei; Mențiuni –              500 lei

Secțiunea creație: Premiul I – 4000 lei; Premiul al II- lea – 3000 lei; Premiul al III-lea – 2000 lei; Mențiuni – 1000 lei

Pot fi oferite și alte premii speciale din partea partenerilor și a sponsorilor.

Regulamentul concursului și fișa de înscriere se află pe siteul www.primariatm.ro și pe pagina de facebook ”Evenimente Primăria Timișoara.ro”.