Atenție! Transport agabaritic la început de săptămână

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara (DRDP) anunță desfășurarea unui transport cu depășiri ale maselor și dimensiunilor maxime admise la începutul săptămânii viitoare. Transportul agabaritic va circula între 11 și 13 februarie pe ruta  Timișoara – DN59 –Punctul de Trecere a Frontierei Moravița.

”Lățimea maximă a vehiculului este 3 metri, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră”, spun reprezentanții DRDP Timișoara.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

  • Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Șituatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.