Aquatim și Fundația Aquatim lansează un concurs de fotografie pentru copii și tineri

Aquatim și Fundația Aquatim lansează, în luna august 2020, un concurs de fotografie pentru copii și tineri, pe tema apei. Intitulat Apa vieții, viața apei, concursul are ca obiectiv conștientizarea tinerilor asupra importanței apei și a numeroaselor feluri în care ea este prezentă în viața noastră de zi cu zi, dar și a protejării acestei prețioase resurse.

Concursul este deschis copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani (inclusiv), fiind împărțit în două categorii: 6-12 ani și 13-18 ani. Participanții vor trimite pe adresa concursfoto@aquatim.ro, începând cu 1 august și până la data de 31 august, ora 24, cel mult 3 imagini, în format electronic, imagini ce trebuie să respecte încadrarea în temă – apa și legătura ei cu viața.

Un juriu format din reprezentanți ai Fundației Aquatim, fotografi și/sau persoane cu cultură fotografică, va evalua lucrările prezentate, conform criteriilor fotografice (compoziţie, cromatică, încadrare în temă, poveste etc.). Câştigătorii concursului vor fi anunţați public în data de 11 septembrie, iar lucrările vor fi expuse într-o galerie virtuală. Premiile sunt: locul I – 300 lei, locul II – 200 lei, locul III – 100 lei, pentru fiecare categorie.

Mai multe detalii sunt prezentate pe site-ul organizatorilor, în Regulamentul de concurs (https://www.aquatim.ro/templates/default/img/regulament-concurs-foto-cu-premii-apa-vietii-viata-apei.pdf).