Admiterea la Facultatea de Arhitectură a UPT se va desfășura online

Pentru sesiunea iulie 2020, înscrierea și examenul de admitere la programele de studiu ale Facultăţii de Arhitectură şi Urbanism din Timișoara din cadrul Universității Politehnica, specializarea Arhitectură (licență cu master integrat, 6 ani), respectiv Mobilier și Amenajări de Interior (licență, 3 ani) se vor desfăşura în format online.

Înscrierea candidaţilor se va realiza prin intermediul unei aplicații dedicate, iar în urma validării documentelor transmise, fiecărui candidat i se va atribui un cod de identificare care va fi folosit în cadrul probelor de concurs pentru asigurarea anonimatului pe toată durata concursului până la afişarea rezultatelor. Examenul de admitere este alcătuit din 2 componente: portofoliu + interviu. Media finală de admitere va fi calculată cu o pondere a mediei de Bacalaureat de 30%.

După data de 1 iunie 2020 se vor anunța detalii suplimentare referitoare la înscrierea online, calendarul examenului si metodologia de admitere. Toate actualizările vor fi făcute publice pe site (http://www.arh.upt.ro/) și pagina de facebook (https://www.facebook.com/fau.timisoara).